Cultivo de arroz / (Registro nro. 22530)
[ vista simple ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01229nam a22002297a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER | |
control field | DO-CoUTE |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION | |
control field | 20230508113241.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 230508b dr ||||| |||| 00| 0 spa d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER | |
International Standard Book Number | 978-603-4007-89-5 |
040 ## - CATALOGING SOURCE | |
Original cataloging agency | DO-CoUTE |
Language of cataloging | spa |
Transcribing agency | DO-CoUTE |
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER | |
Edition number | 22 |
Classification number | 633.18 R575c 2008 |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Rimache Artica, Mijail |
Relator term | autor |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Cultivo de arroz / |
Statement of responsibility, etc. | Mijail mache Artica |
250 ## - EDITION STATEMENT | |
Edition statement | primera edición |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Place of publication, distribution, etc. | Perú : |
Name of publisher, distributor, etc. | Editorial MACRO, |
Date of publication, distribution, etc. | 2008 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION | |
Extent | 112 páginas : |
Other physical details | Fotos ; |
Dimensions | 21x15cm. |
440 ## - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE | |
Title | Colección de cereales |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE | |
Bibliography, etc. note | Incluye referencia bibliográfica e índice |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | El arroz se usa principalmente como alimento, cocido en agua o al vapor y consumido con carne, pescado y verduras. También tiene muchos otras aplicaciones tanto en la alimentación como en el comercio por ejemplo en 1930 se estimó que en Japón el destino de la producción de arroz fue la siguiente (en porcentajes): alimentación humana, 86.5; elaboración de vinos, 5.2; pastería, 4.9; para semilla, 1.2; y cantidades más pequeñas para la preparación de pasta de soya salada salsa de sodio y vinagre, así como para almidón. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Source of heading or term | LEMB |
Topical term or geographic name entry element | Arroz - Cultivo |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | |
Koha item type | Libros |
Withdrawn status | Lost status | Source of classification or shelving scheme | Damaged status | Not for loan | Collection code | Permanent Location | Current Location | Shelving location | Date acquired | Inventory number | Total Checkouts | Full call number | Barcode | Date last seen | Copy number | Price effective from | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Colección General | Biblioteca UTECO | Biblioteca UTECO | En Estantería | 05/08/2023 | 022041 | 633.18 R575c 2008 | 022041 | 05/08/2023 | Ej.1 | 05/08/2023 | Libros | ||||||
Colección General | Biblioteca UTECO | Biblioteca UTECO | En Estantería | 05/08/2023 | 022042 | 633.18 R575c 2008 | 022042 | 05/08/2023 | Ej.2 | 05/08/2023 | Libros |