Cultivo de arroz / (Registro nro. 22530)

000 -LEADER
fixed length control field 01229nam a22002297a 4500
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER
control field DO-CoUTE
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION
control field 20230508113241.0
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 230508b dr ||||| |||| 00| 0 spa d
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER
International Standard Book Number 978-603-4007-89-5
040 ## - CATALOGING SOURCE
Original cataloging agency DO-CoUTE
Language of cataloging spa
Transcribing agency DO-CoUTE
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Edition number 22
Classification number 633.18 R575c 2008
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Rimache Artica, Mijail
Relator term autor
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Cultivo de arroz /
Statement of responsibility, etc. Mijail mache Artica
250 ## - EDITION STATEMENT
Edition statement primera edición
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Place of publication, distribution, etc. Perú :
Name of publisher, distributor, etc. Editorial MACRO,
Date of publication, distribution, etc. 2008
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION
Extent 112 páginas :
Other physical details Fotos ;
Dimensions 21x15cm.
440 ## - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE
Title Colección de cereales
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE
Bibliography, etc. note Incluye referencia bibliográfica e índice
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. El arroz se usa principalmente como alimento, cocido en agua o al vapor y consumido con carne, pescado y verduras. También tiene muchos otras aplicaciones tanto en la alimentación como en el comercio por ejemplo en 1930 se estimó que en Japón el destino de la producción de arroz fue la siguiente (en porcentajes): alimentación humana, 86.5; elaboración de vinos, 5.2; pastería, 4.9; para semilla, 1.2; y cantidades más pequeñas para la preparación de pasta de soya salada salsa de sodio y vinagre, así como para almidón.
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Source of heading or term LEMB
Topical term or geographic name entry element Arroz - Cultivo
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
Koha item type Libros
Existencias
Withdrawn status Lost status Source of classification or shelving scheme Damaged status Not for loan Collection code Permanent Location Current Location Shelving location Date acquired Inventory number Total Checkouts Full call number Barcode Date last seen Copy number Price effective from Koha item type
          Colección General Biblioteca UTECO Biblioteca UTECO En Estantería 05/08/2023 022041   633.18 R575c 2008 022041 05/08/2023 Ej.1 05/08/2023 Libros
          Colección General Biblioteca UTECO Biblioteca UTECO En Estantería 05/08/2023 022042   633.18 R575c 2008 022042 05/08/2023 Ej.2 05/08/2023 Libros
© 2021 Derechos Reservados UTECO - Teléfono: +1 809-585-2291 - Correo electrónico: biblioteca@uteco.edu.do​  
Código postal 43000 ​​
Dirección: Avenida Universitaria No. 100, 
Cotuí, Provincia Sánchez Ramírez, República Dominicana - RNC: 404-00059-6

Con tecnología Koha